Stranda VGS > Nyheiter

Hospitering i veke 46

Vi ønskjer elevar frå ungdomsskulane velkomne til følgjande program og opplegg:

Tysdag 13.11 og torsdag 15.11

08.30-09.15 1. økt: Velkomst og generell orientering om Stranda vgs (elevane som kjem begge dagane treng ikkje vere med på denne økta torsdagen)

09.15-14.00 2. økt: Aktivitet på kvart av utdanningsprogramma. Vi spanderer lunsj i kantina i løpet av økta.

Vertselevar
Vi forsøker så langt som råd å organisere det slik at gjesteelevane blir møtt av vertselevar frå same bygd.

Elevane må ha med seg

• Matpakke om ein ønskjer meir enn eit måltid i løpet av dagen. Dette kan ev. kjøpast i kantina.
  • Idrettstøy til hallaktivitetar, dvs. innandørs (gjeld elevane som skal hospitere på idrettsfag).

Skulestartveka 2018

Det blei ei oppstartveke med mykje godt humør og stort engasjement! Vi ønskjer alle lykke til med skuleåret som vi håpar blir rikt på både læring og opplevingar!

Lokalmat UB blei nr. 2 i NM

Lokalmat UB fekk 2. plass i kategorien «Beste ungdomsbedrift» under NM for ungdomsbedrifter 2018. Prisen blei delt ut av Kunnskapsminister Jan Tore Sanner.

Lokalmat UB blei også norgesmester i kategorien «Beste samarbeid med næringslivet» og fekk 2. plass i kategorien «Størst verdiskapingspotensial».

I tillegg blei Lokalmat UB også nominert (blant dei 8 beste ungdomsbedriftene i landet) innan kategoriane Beste utstilling, Beste marknadsføring og Beste kundeopplevelse på nett.

Les meir

Internasjonalisering ved Stranda vgs skuleåret 2017/2018 – språk, kultur - og vennskap for livet

Opplevingar du seint vil gløyme.

Hausten 2017 og våren 2018 har vi hatt utveksling med elevar frå Nederland og Spania.

Iskremkokkekamp 2018

Den tverrfaglege ungdomsbedrifta nICE UB, beståande av elevar frå utdanningsprogramma restaurant- og matfag og studiespesialisering, arrangerer vinteren 2018 iskremkokkekampar for 10. klassingar på ungdomssskulane i nærområdet. Dei starta turneen sin i veke 2 med å besøke over 90 elevar ved Sykkylven ungdomsskule.

Lanseringsfest for ungdomsbedriftene 2017

Fredag 15. desember var det lanseringsfest for årets ungdomsbedrifter ved Stranda vgs.

Studieturar for Vg3-klassene hausten 2017

Vi har tradisjon for at Vg3-klassene reiser på studietur om hausten. I år reiste begge klassene i veke 36. Idrettsfag var i Portugal medan Studiespesialisering var i Gdansk i Polen.

3ID Portugal 2017

Skulestartveka 2017

Vi takkar alle for ei flott skulestartveke. Til saman 201 elevar har valt å gå på Stranda vgs i år, fleire enn på mange år. Ein fantastisk gjeng ungdommar. Vi gler oss til å bli betre kjent med alle, både nye og gamle, og ser fram til eit supert skuleår!

Veka vart avslutta på tradisjonelt vis med aktivitetsdag for heile skulen på Mona stadion - i stålande vèr.

Sommaravslutning 2017

Sommaravslutning onsdag 21. juni 2017: Deilig felles lunsj i kantina før flott program i aulaen med innslag i regi av elevar og lærarar. God sommarferie!

Avslutningsfest for avgangselevane 2017

Over 150 deltok på avslutningsfesten for avgangselevane på Storfjord kulturhus går. Stor stas å heidre dei strålande flotte ungdommane, overrekke attestar og vitnemål og ønskje lykke til vidare i livet!