Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Stranda VGS > Nyheiter

Sommaravslutning 2017

Sommaravslutning onsdag 21. juni 2017: Deilig felles lunsj i kantina før flott program i aulaen med innslag i regi av elevar og lærarar. God sommarferie!

Les meir

Avslutningsfest for avgangselevane 2017

Over 150 deltok på avslutningsfesten for avgangselevane på Storfjord kulturhus går. Stor stas å heidre dei strålande flotte ungdommane, overrekke attestar og vitnemål og ønskje lykke til vidare i livet!

Les meir

ZUP UB deltok i NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm

ZUP UB hang med heilt inn og var blant dei seks finalistane til Gastronomiprisen under NM for ungdomsbedrifter, men datt dessverre utanfor pallen denne gongen. Det var Michelin-kokk Bent Stiansen som delte ut årets Gastronomipris.

ZUP UB kan uansett vere godt nøgd med innsatsen. Å vere blant dei seks beste i landet innan gastronomi står det stor respekt av. I tillegg selde dei ut samtlege 100 flasker med smoothie som dei hadde med til NM

Les meir

Internasjonaliseringsprosjekt i Noordwijkerhout i Nederland

Her er gjengen som deltok frå Stranda vgs.

Les meir

Internasjonaliseringsprosjekt i Lodève i Frankrike

Her er gjengen som deltok frå Stranda vgs.

Les meir

Sjokkisbattles 2017

Ungdomsbedrifta Smelt i hjertet UB har i januar og februar vore innom ungdomstrinnet til samtlege skular i indre Storfjord og gjennomført "Sjokkisbattles" (sjokoladekokkekampar). Elevane blei delt opp i lag, der dei ulike gruppene konkurrerte om å lage den beste sjokoladen. Sjokolademakarane i Smelt i hjertet UB var innom Stranda ungdomsskule, Valldal skule, Stordal skule, Eidsdal skule og Sunnylven skule.

Les meir

Internasjonalt besøk i veke 5

I veke 5, 27.januar – 4. februar får vi besøk av nederlandske og franske elevar og lærarar. Elevane bur hos vertselevar i Sykkylven, på Stranda, i Valldal, Liabygda og Stordal. Prosjektet går ut på å finne ut om levekår i gamal tid og samanlikne korleis vi lever i dag. Vi skal mellom anna besøke den nyrestaurerte garden Grova på Gravaneset og vi skal ta turen til Geiranger og Norsk Fjordsenter. Dette gleder vi oss til og ser fram til lærerike og spennande dagar og ei annaleis skuleveke.

Les meir om prosjektet her.

Les meir

Lanseringsfest for ungdomsbedriftene 2016

Dei fire ungdomsbedriftene presenterte seg i kantina med ferdige stands og flotte presentasjonar på årets lanseringsfest.
 
Pressedekninga var svært god og i tillegg har vi fått laga vår eigen film frå festen av tidlegare elev Herman Lersveen.

Lanseringsfest for UB 2016 i Smp
Les meir

Juleavslutning med volleyballturnering og nissegraut

Årets volleyballturneringa blei lagt til siste skuledag før jul. Dagen blei avslutta på tradisjonelt vis med nissegraut i aulaen og gang rundt juletreet.

Volleyballturnering 2016
Les meir

Hospitering 2016

Engasjerte vertseelevar tek vel i mot nysgjerrige tiandeklassingar!

Elevar frå Stranda, Hellesylt, Eidsdal, Valldal, Stordal, Sykkylven, Blindheim og Spjelkavik besøker Stranda vgs tysdag 15., torsdag 17. og måndag 21. november. Dei tilbringer ein heil skuledag saman med fadderelevar og får ei grundig innføring i dei ulike utdanningsprogramma frå elevar og lærarar ved skulen.

Les meir