Fagtilbod

Obligatoriske språk

Engelsk

Tysk eller Spansk (2. framandspråk for elevar på idrettsfag og studiespesialisering)

Språk som programfag

Internasjonal engelsk (vg2)

I kommunikasjon med med menneske frå andre land og kulturar er internasjonal og kulturell forståing avgjerande for å lykkast.

Samfunnsfagleg engelsk (vg3)

Faget tek særleg for seg samfunnsfaglege perspektiv, historie og poltikk i USA og Storbritannia. Om du er samfunnsorientert og interessert i å følge med på kva som foregår rundt deg og elles i verda, samtidig som du blir betre i engelsk, er dette eit kurs som passar for deg.

Tysk/Spansk III (vg3)

Dette er  eit tilbod som blir organisert på fykesnivå og inneber samlingar saman med elevar frå andre skular i fylket, samt ei vekes opphald i Tyskland eller Spania. Du får god fordjuping i faget , og det gir eitt ekstra studiepoeng.

Internasjonalisering - Valencia 2016